HRnek

Cégünk egyik legfontosabb profilja az olyan emberi erőforrás szakemberek támogatása mint TE.

Ismerős?

Mit tegyek?

Min javítsak?

Ez tényleg segít?

Hogyan változtassak?

Valamit rosszul csinálok?

Mit adna ez nekem?

Ezekkel a kérdésekkel sokan szembesülnek a minennapi munkájuk során, és nekünk mindegyikre, sőt sok más lehetséges problémára is létezik megoldásunk.

Miben tudunk mi segíteni?

A szervzeti HR szakemberknek terveztük, az online felmérések világába betekintést nyújtó szakmai képzésünket. Ez a folyamat blended-learning eszközökkel zajlik, így a résztvevők online és offline módon egyaránt tanulhatnak és tapasztalhatnak a gyakorlat-orientált lépések során. A képzés célja: a munka világára specializált felmérési eszközök megismerése, használatuknak megtanulása és erre épülő szervezeti stratégiák, megoldások és folyamatok kidolgozása.

A tanácsadási folyamat az online felmérésekre épülő szervezeti diagnózissal kezdődik, amelyre épül a közösen átgondolt célkitűzés a “Peer” és “Performance” oldalon egyaránt. Hiszünk abban, hogy a siker kulcsa, ha a két oldal egyszerre érvényesül, és egyik támogatja a másikat. Az eszköztár: egyéni/csoportos formában szeméylre szabott workshop tematikával zajlik.

A toborzás/ kiválasztás lépésétől a talent menedzsmentig minden egyes HR folyamathoz van kidolgozott módszertanunk, amelyekkel a vállalati szakemberek munkáját tudjuk támogatni, segíteni, és hatékonyabbá tenni. A meglévő módszereinket természetesen az adott terület igényei és elvárásai szerint formáljuk, hogy a közös együttműködés a lehető legeredményesebben sikerüljön.

A tréning címszó alatt online felmérésekre alapozott szakértői tanácsadást és workshopot értünk, a belső tanácsadókat erre készítjük fel, ahol az adott területre kivetítve segíthetik a kívánt cél elérését vagy egy adott probléma megoldását, egyéni, csoportos és szervezeti szinten egyaránt.

Online felmérésre alapozott szervezeti diagnózisra építve, változatos módszertani lehetőségekkel támogatjuk ügyfeleink teljes szervezeti hálójának hatékony és gördülékeny munkáját. A folyamat részét képezik az egyéni és csoportos felmérések, a közös célkitűzések, a célokig vezető út kialakítása majd az egész terv megvalósítása is.

Egyéni és csoportdiagnosztikára alapozott megoldásaink a munkahelyi és magánéleti szinten felmerülő stresszek, konfliktusok felismerését és tudatos kezelését segítik.

Csupán néhány szolgáltatás a megannyi megoldási módszerünk közül.

Kérdésed van?

Írj nekünk vagy akár kérj visszahívást

Ajánlások, referenciák

Kapcsolódó blogcikkek

Itt a piros, hol a piros

A csináld-magad psziché

A csináld-magad psziché Ez a cikk megváltoztatja az életét! – mondhatnánk az önsegítő könyvek stílusában, amelyekre ugyan sokan rosszallóan legyintenek, ám még többen vásárolják. Szerepük …

Luxustréning a szállodában

Luxustréning a szállodában “Barbárokat alkalmaz?”- szegezte a világ legnagyobb luxusipari vállalata, az Louis Vuitton Moët Henessy egyik francia elnökségi tagja a kérdést honfitársának, Mireille Guilianó-nak, …

Szabadulás a bűntudat börtönéből

Szabadulás a bűntudat börtönéből Az önvád súlyos: elhanyagoljuk a családot és a barátokat, félvállról vesszük a munkát, csokival diétázunk és opera helyett szappanoperával kapcsolódunk ki. …